top of page
Successful Work Team
Teenage Students
Outdoor Class

Wie ben ik?

Mijn naam is Corrie van Buel.  Ik heb Van Buel Coaching& Training in 2005 opgezet. Vanaf die tijd geef ik, met veel plezier, trainingen, workshops, studiedagen en coachtrajecten . De opdrachten krijg ik vooral via mond tot mond reclame. Ieder opdracht is een uitdaging om tot het gewenste resultaat te komen.
Ik ben blij dat ik werk doe wat appelleert aan mijn kwaliteiten en waar ik met veel passie en plezier voor ga!

Niets is mooier dan het begeleiden van mensen in hun ontwikkeling. Ik vind zowel individuele als groepsprocessen uiterst boeiend. 
Mijn ervaring is dat mensen tot wezenlijke veranderingen kunnen komen, als ze maar de kans en ruimte krijgen om hun eigen antwoorden te vinden.

 

Bij mij past een actieve manier van trainen,  actief  bezig zijn beklijft beter dan
passief luisteren. Een goede mix bepaalt de trainingen en workshops.
 

Heeft u al tot zo ver op de website zitten lezen? Dan is er vast iets wat uw aandacht vast heeft gehouden.
Ik ben altijd bereid om met u een afspraak te maken.
 

Hartelijke groet en wellicht tot ziens!

 

     Corrie

Over mij

Aangenaam...

"In mijn manier van werken staat aandacht voor wie iemand is, wat iemand wil en kan voorop. Woorden die bij mij passen zijn: open en directe communicatie, humor en enthousiasme, confronterend en betrokken. Klanten weten de combinatie van mijn expertise, resultaatgerichtheid, betrokkenheid en enthousiasme te waarderen. Conclusie: ieder traject wordt afgesloten met duidelijke en concrete resultaten."

Corrie van Buel

Van Buel Coaching & Training

Met volle energie en motivatie aan de slag gaan. Door trainingen, maar ook door coaching. Wat past bij uw organisatie? Door dat samen met u te bespreken kan Van Buel Coaching & Training een bij uw organisatie passend antwoord vinden. Plezier in het werk is de sleutel tot succes!

Wat past bij uw organisatie?

bottom of page